Pušinis 2015 (I) / 6,5%

Pradedame pušinio alaus gamybą. Atrodo bus gerai :)

Pradžia – 2015 05 01
Išpilstyta – 2015 05 14

Pirmoji degustacija – dar žalias, puikiai išryškėja pušis.

Po antros degustacijos (liepos 6 d.) vienbalsiai nuspręsta, kad alus turi bręsti toliau … arba jį reikėjo išgerti dar prieš mėnesį.

Style Information

Name: Pušinis
Recipe Type: All Grain
Category: Elis

Grains & Extracts

Name Amount Notes
Bazinis, Maltosa 5 kaušai tame kiekyje:
Chocolate Dehusked 800 50 g.
Special B 350 300 g.
Avižų dribsniai 400 g.

Hops

Name Amount Alpha Acid % AAU Time Notes
Warior 30 g. 14% 420 30 -> į bravorą
Northern Brew 20.00 7% 140 minutes sausas apyniavimas

Yeasts

Name Amount Notes
Mauribrew 514 (elio) 10

Fermentation

Step Time Temperature Container Additions
Name: Amount
Notes
2015 05 01 Kambario 24 l.
Fermentacija
2015 05 07 Kambario 24 l.
Pušų pumpurai: 100 g.
Antrinė fermentacija
2015 05 14 Rūsio po 1 l.
Brandinimas stikliniuose buteliuose

Beer Recipes Plugin by Brad Ledbetter

Leave a Reply