IPA „3C+A“ / 6,5 %
Pradžia – 2015 05 04
Išpilstyta – 2015 05 18
Tęsiamas eksperimentas su avižų dribsniais. O taip pat apyniai Citra tik į antrą fermentacijos etapą dedami.
Style Information
Recipe Type:
Extract
Category:
IPA
Type:
Ale
Grains & Extracts
Name | Amount | Notes |
---|---|---|
Bazinis, Maltosa | 5 kaušai | tame kiekyje: |
Cara-Red | 300 gr. | |
Avižų dribsniai | 400 gr. |
Hops
Name | Amount | Alpha Acid % | AAU | Time | Notes |
---|---|---|---|---|---|
Magnum | 50 gr. | 0% | 0 | 30 min. | |
0% | 0 | 10 min. | |||
CasCade | 50 gr. | 0% | 0 | - | sausas apyniavimas |
Citra | 50 gr. | 0% | 0 | sausas apyniavimas antroje fermentacijoje |
Yeasts
Name | Amount | Notes |
---|---|---|
Mauribrew 514 (elio) | 10 gr. |
Fermentation
Step Time | Temperature | Container |
Additions
|
Notes | |
---|---|---|---|---|---|
2015 05 04 | Kambario | 24 l. |
|
Fermentacija bravore | |
2015 05 09 | Kambario | 24 l. |
|
Antrinė fermentacija bravore | |
2015 05 18 | Rūsio | 1 l. |
|
Brandinimas stikliniuose buteliuose |