IPA „3C+A“ / 6,5 %

Pradžia – 2015 05 04

Išpilstyta – 2015 05 18

Tęsiamas eksperimentas su avižų dribsniais. O taip pat apyniai Citra tik į antrą fermentacijos etapą dedami.

Style Information

Recipe Type: Extract
Category: IPA
Type: Ale
 

Grains & Extracts

Name Amount Notes
Bazinis, Maltosa 5 kaušai tame kiekyje:
Cara-Red 300 gr.
Avižų dribsniai 400 gr.

Hops

Name Amount Alpha Acid % AAU Time Notes
Magnum 50 gr. 0% 0 30 min.
0% 0 10 min.
CasCade 50 gr. 0% 0 - sausas apyniavimas
Citra 50 gr. 0% 0 sausas apyniavimas antroje fermentacijoje

Yeasts

Name Amount Notes
Mauribrew 514 (elio) 10 gr.

Fermentation

Step Time Temperature Container Additions
Name: Amount
Notes
2015 05 04 Kambario 24 l.
Fermentacija bravore
2015 05 09 Kambario 24 l.
Apyniai Citra: 50 g.
Antrinė fermentacija bravore
2015 05 18 Rūsio 1 l.
Brandinimas stikliniuose buteliuose

Beer Recipes Plugin by Brad Ledbetter

Leave a Reply