A.V. Tekintas / .. %
Pradėtas 2016 09 02
Išpilstyta 2016 …
Style Information
Name:
A.V. Tekintas
Recipe Type:
All Grain
Category:
Tekintas elis
Type:
Ale
Grains & Extracts
Name | Amount | Notes |
---|---|---|
Bazinis „Munich“ salyklas | 5 kaušai | tame tarpe: |
Karamelinis CHOCO Deluchi | 100 gr. |
Hops
Name | Amount | Alpha Acid % | AAU | Time | Notes |
---|---|---|---|---|---|
Marynka | 200 | 0% | 0 | 30 min. | virimas |
Smolysty | 60 | 0% | 0 | 30 min. | virimas |
Yeasts
Name | Amount | Notes |
---|---|---|
Mauribrew 514 (elio) | 10 gr. |
Fermentation
Step Time | Temperature | Container |
Additions
|
Notes | |
---|---|---|---|---|---|
2016 09 02 | Kambario | 24 l. |
|
Fermentavimo pradžia | |
2016 | Kambario | 1 l. |
|
Išpilstyta į stiklinę tarą. Brandinimo pradžia |