4 IPA 1
Style Information
Name:
IPA
Recipe Type:
All Grain
Category:
IPA
Type:
Ale
Grains & Extracts
Name | Amount | Notes |
---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 7 KG | |
Weyermann Cara-red | 0,5 KG |
Hops
Name | Amount | Alpha Acid % | AAU | Time | Notes |
---|---|---|---|---|---|
Columbus | 40 G | 17% | 680 | 30 | |
Columbus | 10 G | 17% | 170 | 0 | |
Hallertau Hersbrucker | 100 | 4% | 400 | 0 | Įdėti antrinei fermentacijai |
Yeasts
Name | Amount | Notes |
---|---|---|
ALE 514 | 1 |
Boil
Amount:
10
Water Description:
Time:
30 minutes
Target Batch Size:
25
Fermentation
Step Time | Temperature | Container |
Additions
|
Notes | |
---|---|---|---|---|---|
2014.02.04 | 22 * c | Fermentacijos indas (25 litrai) |
|
Pirminė fermentacija | |
2014.02.09 | 22 * c | Fermentacijos indas (24 litrai) |
|
Antrinė fermentacija | |
2014.02.12 | 22* c | Buteliai (23 litrai) |
|
Brandinimas buteliuose šiltai | |
2014.02.21 | - | 0 |
|
Nebėra |
Profile
Actual OG:
1050.000
Actual FG:
1004.000
Actual ABV:
6.00%